Κυριακή 8 Μαΐου 2011

το διάφανο φόρεμα της Kate πουλήθηκε στα 90.000 ευρώ!

Το διάφανο φόρεμα της Kate Middleton αρραβωνιαστικιάς του πρίγκιπα William, , δημοπρατήθηκε στα 90.000 ευρώ!

Τελικά ποιο είναι το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας; Για να πάρεις τον πρίγκιπα πρέπει πρώτα να δει το βρακί σου! Αυτό έκανε και η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton και δεν βγήκε χαμένη! Το διάφανο φόρεμα που φορούσε όταν γνωρίστηκαν, πωλήθηκε στα 90.000 ευρώ!

Ήταν φίλοι χρόνια η Kate και ο William. Σπούδαζαν και στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Όμως ποιο το όφελος για το νεαρό κορίτσι; Ο πρίγκιπας την είχε τοποθετημένη, στο πριγκιπικό του σάλιο. Η Kate μπορούσε να κολλήσει άπειρα γραμματόσημα από το πολύ φτύσιμο του πρίγκιπα. Μήπως θα τον συγκινούσαν οι σπουδές της; Όχι. Μήπως τα λεφτά της; Όχι. Μήπως η καλή της η καρδιά; Όχι βέβαια! Ο William κεραυνοβολήθηκε, όταν την είδε να κάνει πασαρέλα για μια φορά στη ζωή της, φορώντας ένα διάφανο φόρεμα, που φαινόταν η κορμάρα της καλλιεργημένης, μαζί με το σουτιέν, το βρακάκι και όλη την πραμάτεια. Μάλιστα, όπως διαδόθηκε στους υψηλούς κύκλους, μόλις την είδε, έμεινε κάγκελο και είπε: “Παιδιά δείτε πόσο hot είναι η Kate απόψε”. Όχι που δεν θα τανε. Και η μάνα μου με το πιεσόμετρο, αν φορούσε την διαφάνεια όσο και να πεις τις επιτυχίες της, θα τις είχε.
Η σχεδιάστρια του φορέματος Charlott Todd, τώρα τρίβει τα χεράκια της από την διαφήμιση που της έγινε! Και ποια δεν θα θελε να φορέσει το διάφανο φόρεμα που άγγιξε ο μελλoντικός  πριγκιπικός κώλος της Kate; Έτσι πουλήθηκε  στα 90.000 ευρώ! Η δημοπρασία μόδας στην οποία εκτέθηκε το φόρεμα κομπινεζόν, αφορούσε την ετήσια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που έγινε στο Λονδίνο , στο πανεπιστήμιο Saint Andrews.

Μήπως να πάει ο Παπανδρέου έξω, να χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του για να βρει το βρακί της Kate και να σώσει την Πατρίδα; Γιατί από ότι φαίνεται το βρακί του Πάγκαλου δεν ενδιαφέρει κανέναν. «Πέρασε» για λίγο από τους Ράδιο Αρβύλα, και από τότε κανείς δεν ξανάκουσε γι αυτό. Ενώ της Kate, θα μας απασχολήσει και τα επόμενα χρόνια. Όταν θα εντυπωσιάσει, σε μια επερχόμενη δημοπρασία!
Επιμέλεια : Ζωή Κυροπούλου
email address

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου